leifsjoqvist

2011-11-03
14:32:09

Folkviljan?
På Flashback kommenteras det högt och alltsomsoftast lågt
nu om gårdagens Uppdrag Granskning. Det är intressant hur
många det är som anonymt vill hänga ut andra offentligt.
Om detta skall uttrycka något viktigt så hittar åtminstone
inte jag det. Det verkar ju vara en tummelplats för männi-
skor med akut behov av psykiatrisk hjälp.
Lite exempel från "debatten":

Får bara hoppas att nån jävel slår ihjäl den horan. Måste hitta alla hennes uppgifter och hänga ut allt om henne. Hennes liv ska också blir ett helvete.(om systern)

Birgitta Fernlund, detta är en jävla batikhäxa vi skall lägga på minnet. Satfitta! (Åklagaren)

Är du säker på att det alltid rör sig om "usel kompetens"? Det kan mycket väl vara så att det finns kriminella element bland utredarna. Som denne jävla sosse-gubbe som faktiskt visuellt ser ut som en pedofil, och nu plötsligt vet inte varför han beslutade att tvångsomhänderta barnen. Sådana fascister skall låsas in.

Vi torde vara överens om att kryptopedofiler är väldigt olämpliga att ha som utredare av övrgrepp mot barn. Jag skulle tycka att det vore lämpligt att personer som gjort felbedömningar som har betått i uppenbara och solklara övertolkningar av det sexuella innehållet i något som barn gjort eller sagt, endera bara utan vidare ceremonier får andra arbetsuppgifter, eller utsätts för samma psykologiska tester som finns vad gäller aktiva, förövande pedofiler, och inte arbetar vidare med övergrepp mot barn innan det är klart att de ser på små barn på samma sätt som befolkningsmajoriteten.
(Utredarna är alltså i själva verket pedofiler!!!!!!!!!!!!!)

Socionomer och jurister dresseras idag på sina utbildningar att hitta förövare bland oskyldiga förldrar, medan riktiga brottslingnar och äckelpedofiler går lösa överallt.
Fråga er detta; vem inom maktens korridorer har intresse av att förstöra kärnfamiljerna i samhället och samtidigt släppa ut massa riktiga pedofiler och andra äckel i samhället? Just det
!

Socialen och rättsväsendet kryllar av feminist-zionister. Var man än kommer så är socionomer och jurister feminister numera. Enbart fula glasögonorm-kvinnor som mest tänker på Gambia-resan till sommaren när de inte ser till att förstöra vita lyckliga familjer med massa väderkvarnsfäktningnar.

Det är ökänt att man inom svenskt rättsväsende har en förmåga att trampa på oskyldigt folk och låta riktiga bovar härja fritt. Idag skall alla perversa äckel daltas med, det skall tas in massa undermänniskor från den icke-vita världen som begår våldtäkter, pedofili och annan form av brottslighet. Dessa klämmer man inte åt, utan man riktar in sig på skötsamma människor. Jag vet själv från verkligheten folk som blivit anklagade av de socionomutbildade batikhäxorna och deras polare till parasit-jurister (de psykopatiska rättshaveristerna och karriäristerna nr 1 i samhället tillsammans med ekonomer) på falska omständigheter och helt ogrundat. Till slut friades dessa, men de fick genomleva ett helvete pga dessa fascister.

Socialen, kvinnojouren mm har infiltrerats och indoktrinerats med världsunika statsfeminismen i detta land

Say no more, say no more.........................
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: