leifsjoqvist

2005-08-15
17:30:18

Skjut alla ungdomsbrottslingar!
Eddie Jönsson har rymt igen! Eddie Jönsson är gripen igen! Johan Persson , Folkpartiet( vad annars) rycker ut och kräver hårdare fängelser för unga brottslingar. Folkpartiet, det liberala partiet som gillar hårda tag och ond bråd död. Jag förstår inte varför det skall mesas så in i helvete. Eddie Jönsson har mördat två unga tjejer. Han lät dem frysa ihjäl. Skjut honom. Varför inte skjuta alla som begått tre brott, alternativt sätt dem på livstids straffarbete. Då skulle ju fången få ett sant liberalt val. De skulle kunna göra samhällstjänst. På dagis och inom långvården. Skjut också alla pedofiler och alla som varit utsatta för pedofili då de rent statistiskt utgör den grupp som blir pedofiler. Skjut också alla som har traumatiska uppväxt- förhållanden. Skjut alla som har missbrukande föräldrar. Utrusta de folkpartistiska stormtrupperna med automatvapen så rensar de Sverige ,i ett nafs, från brottslingar och muslimska terrorister.
Kommentarer:
#1: Anonym

Hela denna sidan måste vara ett skämt!? Tur att du är en sååån loooser som aldrig kommer att få bestämma något över någon, förutom några nioåringar. Trångsynt och bitter, ensam med dina perversa åsikter. Hörs aldrig mer..

2005-08-21 @ 13:30:41
#2: Alex

skjut skjut skjut!!!!!!!!!

2006-02-22 @ 14:58:08
#3: Maskrosbarn

Ja, maskrosbarn finns, de är starka personer som har klarat en eller flera hårda prövningar i livet. Varför skjuta någon som inte kan hjälpa vad man varit med om som liten?? Man väljer inte sina föräldrar.

2006-08-31 @ 23:42:00
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: