leifsjoqvist

2010-11-04
23:13:31

Intet nytt sedan 1975
Ligger och kollar på Kunskapskanalen och ett program
om kost från 1975. 35 år senare är vi fortfarande skep-
tiska till fett och socker. Pernilla Thunberger säger i pro-
grammet att socker är roten till allt ont. Hon visar att vi
under åren efter kriget åt som bäst och mådde som bäst.
Det var mycket ont om socker.

I diskarna från 1975 fanns gös, abborre och gädda inte
direkt daglig fisk idag.

McDonalds hade börjat förstöra vår hälsa liksom alla typer
av snacks.

Vi drack mer juice och då framför allt fryst på läskedryckens
bekostnad. Idag står inte juicen högt . Det gjorde den då.

Vi ratade den fettfria falukorven framför den traditionella.

Vi slutade att äta trerrätters och gick till att äta en måltid
per tillfälle. Lunchen blev nu mer var mans sak.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: