2010-10-29
12:12:33
Tiden bara går
Igår var jag på Romerska badet på Valhalla. Det är
en gammal instutition som man tyvärr tagit bort per-
sonal. Borta är massörerna och intvagarna. De hörde
till. Annars är det som att komma in i en annan värld.
Någon sa att det var som gamla Sovjet. Det utan för-
dömande i rösten utan mer som en nostalgireflexion.
Minnen brukar ju sällan fördöma utan just bara reflek-
tera.
Bastu och kalla bad och sedan 7 män i träfåtöljer som
berättade om sina onda ryggar och ben. Någon fruktade
att han förlorat sin sexuella lust och andra intygade att
han var i gott sällskap. Gubbar, vi har blivit gubbar.
Vi gick sedan till Caleo där vi först år smårätter, bl a
Grillade pilgrimsmusslor med prosciuttoströssel, Serrano-
lindad haloumi med plommonchutney,Lammfärsbullar i
tomatsås med riven fetaost och Gambas el diablo. Det
var gott.
Grillade dijon & kaprisfyllda kalvfärsbiffar på ugnsrostad
grönsaks & potatisbädd med pepprig rödvinssky och kall
rosmarinkräm var huvudrätten som också var gott.
Till efterrätt Crème Brûlée med sorbet av mango med konjak
och kaffe.
Till det några öl och jag cyklade hem som en glad och
lite tjockare gubbe en sen kväll i sena oktober och tyck-
te att livet ändå är ganska bra.
en gammal instutition som man tyvärr tagit bort per-
sonal. Borta är massörerna och intvagarna. De hörde
till. Annars är det som att komma in i en annan värld.
Någon sa att det var som gamla Sovjet. Det utan för-
dömande i rösten utan mer som en nostalgireflexion.
Minnen brukar ju sällan fördöma utan just bara reflek-
tera.
Bastu och kalla bad och sedan 7 män i träfåtöljer som
berättade om sina onda ryggar och ben. Någon fruktade
att han förlorat sin sexuella lust och andra intygade att
han var i gott sällskap. Gubbar, vi har blivit gubbar.
Vi gick sedan till Caleo där vi först år smårätter, bl a
Grillade pilgrimsmusslor med prosciuttoströssel, Serrano-
lindad haloumi med plommonchutney,Lammfärsbullar i
tomatsås med riven fetaost och Gambas el diablo. Det
var gott.
Grillade dijon & kaprisfyllda kalvfärsbiffar på ugnsrostad
grönsaks & potatisbädd med pepprig rödvinssky och kall
rosmarinkräm var huvudrätten som också var gott.
Till efterrätt Crème Brûlée med sorbet av mango med konjak
och kaffe.
Till det några öl och jag cyklade hem som en glad och
lite tjockare gubbe en sen kväll i sena oktober och tyck-
te att livet ändå är ganska bra.
Kommentera inlägget här: