leifsjoqvist

2013-12-16
00:16:00

En vanlig dag i rasismens skrivstuga
Avpixlat, vilket är SD propagandaministerium och där Ekeroth
sitter likt en Goebbels och försöker vara osynlig, hävdar att all
PK-media bedriver kampanjournalistik. Hur skall då korrekta
texter skrivas? Ett axplock från dagens Avpixlat kan ju vägleda:
ILLEGALA Kulturvänsterns multikulti-omslagspojke framför andra, Jonas Hassen Khemiri, fortsätter sitt antidemokratiska obstruerande mot Sveriges reglerande invandring genom att anordna skrivarstuga för illegala invandrare, eller “papperslösa” som han väljer att kalla dem
 
Skolans luciafirande är ingen ploj ansåg han. Skolans rektor törs dock inte, under det tyranniska HBTQ- och genusparadigm som plågar Sverige, backa upp sin musiklärare, utan menar att det uppstått “en problematisk situation”.
 
FICKTJUVAR I landet med världens vidöppnaste gränser och obefintligaste gränskontroller gäller det att ha koll på plånboken när man är ute och julhandlar
SKOLBRÄNDER Under lördagskvällen och natten mot söndag brann det på tre skolor i invandrartäta förorter i nordvästra Stockholm.
 
FULMEDIA Två välkända danska debattörer har under de senaste dagarna riktat skarp kritik mot såväl Expressens uthängningar av påstådda “rasister”, som mot undermålig svensk journalistik överhuvudtaget.
 
I dagens Sverige pågår nämligen bedrägerier av sällan skådat slag och i en omfattning som borde få vem som helst att häpna. Faktum är att svensk invandringspolitik som helhet har blivit ett slags Klondyke där enskilda personer och företag snabbt kan tjäna enorma pengar
 
STOCKHOLM En nazistgrupp tog idag till klassiska vänstermetoder då de störde och attackerade en demonstration arrangerad av så kallade antirasister i Stockholmsförorten Kärrtorp.
 
DANMARK / KNIVATTACK Vid 03-tiden natten mot söndag blev en 25-årig man knivhuggen i magen ombord på ett pendeltåg i Köpenhamn.

De båda ynglingarna beskrivs vara i 16-19-årsåldern, mörkhyade och troligen av afrikanskt ursprung.

 

RÅN OCH KNIVSKÄRNING En man i 60-årsåldern knivskars vid 08:30-tiden på söndagsmorgonen i samband med han utsattes för ett rånförsök på Enskiftesgatan i den invandrartäta Göteborgsförorten Biskopsgården.

Islamister misstänks för kyrkbränder i Ryssland

 

Allt är fokuserat på invandrare och muslimer. Om en etnisk svensk

begår brott har det inget värde på Avpixlat. De refererar från hela värl-

den om brott utförda av afrikaner, allmänt mörkhyade, muslimer och

vänsterfolk. Det är därför de kan ta upp att kyrkor brinner i Ryssland

och att polisen TROR att det är muslimer som gjort det.

Det märkliga är att man kräver korrekthet från fulmedia och PK-media.

Det märkliga är att man inte ens orkar att rensa i kommentarsträsket som

är så stinkande att jag inte vill nämna vad som står där-

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: